Záhradka s chatkou na predaj

  • IMG_4158.JPG
  • IMG_4156.JPG
  • IMG_4157.JPG
  • IMG_4153.JPG
  • IMG_4155.JPG

Cena v RK

Zobraziť fotogalériu (5 fotografií)

Ponúkame na predaj chatku s pozemkom o rozlohe 400m2 v záhradkárskej osade Hliník v Nových Zámkoch. Nachádza sa na úrovni cesty mimo záplavovej oblasti. Pozemok je z troch strán oplotený, z jednej strany je oddelený od susednej záhradky výsadbou z tují, pozemok je zatrávnený, nachádza sa tu detské ihrisko, nadzemný bázen, preto je uvedená nehnuteľnosť vhodná pre rodiny s deťmi. Veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je aj bezprostredná blízkosť jazera a tým je možné ďalšie využitie tejto nehnuteľnosti aj pre rybárov.

Sme aj priamo hypotekárne centrum s vlastnou registráciou v NBS a preto najvýhodnejšia hypotéka pri kúpe tejto nehnuteľnosti je pre vás z našej strany samozrejmosťou. V prípade financovania prostredníctvom nášho hypotekárneho centra vybavíme všetko za vás.

Cena za uvedenú nehnuteľnosť je dohodou s majiteľom po obhliadke. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, kúpou voľná, bez tiarch. V prípade ak disponujte dostatočnou hotovosťou, ktorá však nepokryje celú dohodnutú kúpnu cenu, môžete pri tejto nehnuteľnosti využiť naše doplnkové finančné služby - spolufinacovanie kúpy alebo dofincovanie hypotéky. Tieto finančné služby sú poskytované z našich vlastných zdrojov a za podmienok ako v banke - stávate sa vlastníkom. U nás je dohodnutá cena konečná vrátene provízie - v cene je zahrnutý právny, realitný, katastrálny a v prípade hypotéky aj hypotekárny servis. Všetky naše ponúkané služby sú na najvyššej možnej úrovni, disponujeme všetkými zákonnými povoleniami a licenciami.

V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Tel. 0918 818 131 - Mgr. Horváthová Marta

Poloha nehnuteľnosti na mape



Podrobné informácie

2

2

25 m²

50 m²

400 m²

50 m²

osobné

nedokončený

predané

studňa

230V

nie

nie

nie

nie

nie

áno

áno

drevostavba

čiastočne

áno

exteriérový

nie

nie

plastové

rovina

Spočítajte si svoju hypotéku

EUR

ROKOV

%

Mám záujem

EUR

0918 818 131

poslať správu

Slovensko

Nové Zámky

Nové Zámky

Hliník

 

osobné

Chata - novostavba

predaj

logo

0905 299 352
0918 818 131
info@realityferovo.sk
www.realityferovo.sk

napíšte nám

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr. Marta Horváthová

Mgr. Marta Horváthová

konateľ, maklér

hovorím po slovenskyIch spreche deutsch

Telefón: 0918 818 131
E-mail: office@realityferovo.sk

všetky realitné ponuky makléra