• Blog
  •  
  • Reality férovo - predávame férovo.

Reality férovo - predávame férovo.

Predávame skutočne férovo. U nás sprostredkovanie predaja nehnuteľností za jednotnú fixnú odmenu pre nás ako realitnú kanceláriu vo výške 1499EUR. 

 

PREČO TO TAKTO ROBÍME?

Prirodzenou ľudskou vlastnosťou je šetrenie a preto sa niet čomu čudovať keď kupujúci po obhliadke, alebo po nájdení inzerátu realitnej kancelárie a následnom pátraní a nájdení nehnuteľnosti na vlastnú päsť  kontaktuje predávajúceho a to za účelom dohodnutia  sa mimo realitnej kancelárie a ušetrenia ich odmeny. Toto konanie kupujúcich umocňuje aj skutočnosť, že v dnešnej dobe sú takmer všetky realitné obchody financované prostredníctvom  bankových úverov a kupujúci obídením realitnej kancelárie  ušetrí trikrát, popri  nižšej kúpnej cene ušetrí aj na úrokoch a ďalším benefitom pre neho je konečnom dôsledku nižšou cenou nehnuteľnosti aj nižšia mesačná splátka úveru. Konanie kupujúcich si realitné kancelárie veľmi dobre uvedomujú, nakoľko nikto nechce robiť zadarmo, resp. vytvárať straty, tak sa snažia chrániť vo svojich sprostredkovateľských zmluvách rôznymi právnymi fintami, ustanoveniami a kľučkami, ktorými si chcú zabezpečiť svoju odmenu (zmluvné pokuty za odstúpenie od zmluvy,  viažu odmenu na možnosť uzavrieť zmluvu, exkluzivita pod hrozbou pokuty, prevzatie rezervačných záloh,.....) alebo pri prezentácií nehnuteľnosti  nevykonajú zo strachu pred obídením všetky marketingové aktivity spojené s predajom nehnuteľnosti. Uvedeným konaním sa realitné kancelárie so svojimi klientmi dostávajú do začarovaného kruhu, keď predávajúci sa boja predať a podpísať akúkoľvek zmluvu  realitnej kancelárii,  kupujúci chce obísť realitnú kanceláriu nakoľko chce ušetriť a realitná kancelária sa bojí  o svoju odmenu nakoľko nie je krytá.  Tento začarovaný kruh potvrdzuje aj  fakt, že veľa realitných kancelárii prezentuje predaj nehnuteľností ako niečo čo  niekto realizuje  len jeden – dvakrát za život, ako   niečo  extrémne ťažko realizovateľné a komplikované, uvedené tvrdenie však treba  vyvrátiť,  nakoľko katastrálne konanie je v drvivej väčšine nesporové konanie, dôkazom toho je aj  nárast počtu realitných obchodov uzavretých  mimo realitných kancelárii.  

 

PLNOHODNOTNÉ PARTNERSTVO

Aj keď na realitnom trhu prevláda nezdravé konkurenčné prostredie a medzi jednotlivými realitnými kanceláriami prevládajú brutálne nekalé praktiky (ohováranie, osočovanie,  nekalý zálohový biznis, zmluvné pokuty,  nekalé zvyšovanie alebo znižovanie ceny,....), rozhodli sme sa to vyskúšať a  ísť cestou plnohodnotného partnerstva s predávajúcimi.  Nechceme sa dostávať do  začarovaného kruhu s našimi klientmi, báť sa plnohodnotne  prezentovať nehnuteľnosť, báť sa toho aby nás klienti obchádzali a uzatvárali  realitné obchody za našim chrbtom a preto  toto partnerstvo  chceme založiť od začiatku na korektnom zmluvnom vzťahu,  bez akýchkoľvek  nezmyselných  zmluvných pokút a bez akýchkoľvek neprijateľných zmluvných podmienok a to všetko za  skutočne férový fixný poplatok vo výške 1499,-EUR.  Sprostredkovaniu predaju,  prenájmu a kúpy  nehnuteľností sa venujeme naplno, nie sme  a nikdy nebudeme maklérmi, ktorí túto činnosť vykonávajú  popri svojom zamestnaní, dajú nehnuteľnosť na internet  a čakajú kedy im kvapne nejaká odmena alebo len zapadne nehnuteľnosť medzi ostatné ponuky.  Našim cieľom je poskytovať naše služby kvalitatívne na čo najvyššej možnej úrovni a za čo najprijateľnejšiu cenu. U nás naši klienti  či už sú to predávajúci alebo kupujúci vždy budú platiť  len za služby,  ktoré si u nás objednajú a aj reálne dostanú, chceme dosiahnuť  aby   úroveň a ceny našich služieb boli  na takej úrovni, že ani len vo sne by naši klienti neuvažovali nad tým  ako nás obísť, stiahnuť si nejakú zmluvu  z internetu a upraviť si ju pre svoje potreby a to všetko len preto aby ušetrili. Našim cieľom je dosiahnuť, aby si naši klienti či už sú to predávajúci alebo kupujúci povedali, však sa mi to neoplatí, nech to vybavia.

 

AKO TO FUNGUJE

Kontaktujte nás a dohodnite si stretnutie – navštívime vás osobne, prípadne si dohodneme stretnutie u nás v kancelárii. Na stretnutí  preberieme váš prípad, podrobne vám vysvetlíme ako fungujeme, v čom sme iní, overíme právny stav nehnuteľnosti a zrealizovateľnosť zamýšľaného realitného obchodu, nakoľko mnoho klientov nepozná  právny stav v akom má nehnuteľnosť, preto nie vždy je možné zrealizovať realitný obchod podľa predstáv klientov  – exekúcie, rozvody, záložné práva a prípadné výkony týchto záložných práv, problematické spoluvlastníctvo, maloletí vlastníci, nevysporiadaná vlastnícka štruktúra, neodkladné súdne nariadenia,............ Máme dlhoročné skúsenosti, sme finančne silná realitná kancelária, v prípade  potreby  z vlastných finančných zdrojov nehnuteľnosť ozdravíme a po právnej stránke ju pripravíme na predaj. Na stretnutí zodpovieme na všetky vaše otázky, stretnutie je vedené a má aj  charakter poradenstva spojeného s predajom nehnuteľností. V  prípade ak vás nepresvedčíme a rozhodnete sa s nami nespolupracovať pri predaji vašej nehnuteľnosti, tak akékoľvek poradenstvo na stretnutí či už právne, daňové, organizačné, administratívne  je pre vás z našej strany  bezplatné - stretnutím s nami môžete skutočne len získať.

 

KONTAKTUJTE NÁS:

Horváth Tibor – 0905 299 352

Mgr. Horváthová Marta – 0918 818 131

facebook stránka: Reality férovo

E-mail: info@realityferovo.sk